Menu
  • En-Lt
Siekiant įnešti daugiau pozityvumo Vilniaus gatvėse startuoja naujas projektas „10sek“.

„JCDecaux Lietuva“ savo skaitmeniniuose lauko reklamos ekranuose suteiks eterį kūrėjams, kurie atviro šaukimo principu galėjo pasiūlyti savo videokūrinius.

Tai bus visiems miestiečiams matoma skaitmeninių ekranų galerija, kurioje kelios dešimtys kūrėjų pristatys savo skaitmenines idėjas.

Šio projekto tikslas – suteikti didesnį žinomumą kūrėjams, jų darbams ir padovanoti miestiečiams naujų patirčių bei kurti gerą emocinį klimatą. „10sek“ projektą inicijuojanti lauko reklamos kompanija „JCDecaux Lietuva“ buvo inspiruota ankstesnių kūrybinių projektų rezultatų.

 „Po pirmojo karantino kartu su Vilniaus miesto savivaldybe sostinėje sukūrėme didžiausią meno galeriją po atviru dangumi. Ši idėja patiko menininkams ir miestiečiams. Jie galėjo atrasti daug kūrėjų ir smagiausia, kad projektas įkvėpė žmones įsigyti dalį miesto gatvėse pristatytų kūrinių, o kai kurie menininkai gavo ir naujų darbo pasiūlymų. Tuo metu eksponavome kūrinių reprodukcijas, todėl kitų medijų kūrėjams nebuvo galimybės prisistatyti. Taip gimė „10sek“ projektas, kuris kviečia judančių vaizdų kūrėjus realizuoti savo kūrybinius sumanymus“ – sako „JCDecaux Lietuva“ vadovė Žaneta Fomova.

Daugiau informacijos apie projektą:
Karolina Tomkevičiūtė
karolina.tomkeviciute@jcdecaux.com

 

Published in Lietuvos