Menu
  • En-Lt
Klaipėdoje „JCDecaux Lietuva“ įrengė modernų viešąjį tualetą.
 

Uostamiestis nuo šiol taps dar svetingesnis miesto gyventojams ir svečiams. Lauko reklamos kompanija „JCDecaux Lietuva“ įrengė naują modernų viešąjį tualetą.

Tualetas įrengtas netradicinėje vietoje – reklamos kolonoje. Jie skiriasi nuo tradicinių ne tik dizainu, bet ir funkcionalumu: veikia automatinis grindų ir klozeto plovimas bei dezinfekavimas. Viduje taip pat yra vanduo ir muilas rankoms nusiplauti bei džiovintuvas – viskas automatiška ir pritaikyta patogiam higieniškam naudojimui. Apsilankymas tualete kainuos 0.30 EUR, visos surinktos lėšos už naudojimąsi šia paslauga atiteks Klaipėdos miestui.
 

„Miestai sulaukia vis daugiau turistų, svečių ir mums visiems svarbu, kad būtiniausios paslaugos būtų teikiamos kokybiškai. Džiaugiamės, kad šiuo projektu galime prisidėti prie šalies miestų modernių sprendimų“ Žaneta Fomova "JCDecaux Lietuva“ kompanijos vadovė

„JCDecaux“ kompanijos įrengti automatiniai tualetai stovi daugelyje pasaulio miestų: San Franciske, Londone, Stokholme, Paryžiuje ir kituose. Lietuvoje tokie tualetai jau įrengti Vilniuje, nuo šiol jais naudotis galės ir uostamiesčio gyventojai bei svečiai. Šio modernaus viešojo tualeto įdiegimas įgyvendintas, “JCDecaux” laimėjus Klaipėdos miesto savivaldybės viešąjį lauko reklamos statinių įrengimo ir priežiūros konkursą.  
 

Published in Lietuvos, Plėtros